Torsk i kremet saus

 

Ingredienser:
4 porsjoner

  • 500 g torskefileter

  • 200 g frosne erter

  • 2 store never fersk spinat

  • 2 hvitløksfedd

  • 150 g kremost med urter (Philadelphia urter eller Snøfrisk dill & sitron) om du vil lage den helt ren (ikke ultraprosessert) velger du Snøfrisk)

  • 1 dl matfløte

  • 1 sitron (saft + litt skall til topping)

  • Pasta etter ønske

  • Salt og pepper

En fiskemiddag barn faktisk spiser opp uten å mokke! Enkel og sunn middag i en hektisk hverdag er gull verdt!

Fremgangsmåte

Sett ovnen på 200 °C.

Legg torskefiletene i en ildfast form. Ha over erter, spinat og hvitløk.

Ha kremosten over og hell over fløten. Krydre med litt salt og pepper.

Stek midt i ovnen i ca. 15 minutter, til fisken flaker seg lett.

Kok pasta mens formen står i ovnen.

Ta ut formen, bruk en gaffel til å «krakke opp» torsken og rør alt sammen.

Vend inn pastaen og press over sitronsaft

Tips:
Hvis barna er skeptiske til «grønne ting» – miks ertene inn i sausen med stavmikser før du blander alt sammen. Da får du en supersmooth, grønn og barnevennlig saus

Neste
Neste

Frokostrundstykker