Alt i en form
Ingredienser:
4 personer
400-500 g Kylling
1 blomkål
1 pk butterbeans
Ca. 350 g poteter
Enkel aioli:
2 ss cream fraiche (eller rømme)
1 ss majones
Litt sitronsaft
1 fedd hvitløk
Salt og pepper
Chiliolje:
3 ss tomatpure
1/2 dl olivenolje
Litt chiliflak
1 ss honning
Salt og pepper
Få inn masse næring på en enkel og rask måte! Gratinerte poteter, bønner og grønnsaker toppet med krydret kylling og aioli og chilioljie
Fremgangsmåte
Skjær opp grønnsakene og legg dem i en ildfast form sammen med bønner. Topp med olje, salt og pepper og sette dem i ovnen på 200 grader i 30. I mellomtiden steker du kyllingen lett i pannen sammen med paprika- og hvitløkskrydder, den trenger ikke være gjennomstekt. Når det er ca 10 min av grønnsakene tar du ut formen og legger på kyllingen. Når alt er ferdig stekt topper du med aioli, chiliolje, vårløk og urter (jeg bruke persille).
God middag!