One-pot gryterett
Ingredienser:
4-5 personer
1 løk
1 paprika
2 revne gulrøtter
1 pk sopp
1 pk karbonadedeig
1/2 pakke chorizopølse
1 buljong (grønnsaker/kjøtt)
1 pk hakkede tomater
1/2 boks cream fraîche
2 ts piffikrydder
Salt og pepper
Ris
En skikkelig deilig og enkel gryterett. Denne oppskriften laget jeg for mange år siden da jeg hadde lyst å ikke bare bruke posegryterett. Den er videreutviklet flere gang, og nå er den blitt perfekt! Skikkelig deilig vinterferiemat!
Fremgangsmåte
Hakk opp grønnsakene og stek med i olje og smør. Tilsett karbonadedeig og chorizo. Stek til alt er gjennomstekt. Ha i hakket tomat, buljong og cream fraîche. La den putre i 20-30 min på svak varme. Kok ris og ha risen opp gryteretten på slutten av koketiden. Krydre og server.