One-pot gryterett

 

Ingredienser:
4-5 personer

  • 1 løk

  • 1 paprika

  • 2 revne gulrøtter

  • 1 pk sopp

  • 1 pk karbonadedeig

  • 1/2 pakke chorizopølse

  • 1 buljong (grønnsaker/kjøtt)

  • 1 pk hakkede tomater

  • 1/2 boks cream fraîche

  • 2 ts piffikrydder

  • Salt og pepper

  • Ris

En skikkelig deilig og enkel gryterett. Denne oppskriften laget jeg for mange år siden da jeg hadde lyst å ikke bare bruke posegryterett. Den er videreutviklet flere gang, og nå er den blitt perfekt! Skikkelig deilig vinterferiemat!

Fremgangsmåte

Hakk opp grønnsakene og stek med i olje og smør. Tilsett karbonadedeig og chorizo. Stek til alt er gjennomstekt. Ha i hakket tomat, buljong og cream fraîche. La den putre i 20-30 min på svak varme. Kok ris og ha risen opp gryteretten på slutten av koketiden. Krydre og server.

Forrige
Forrige

Gnocchi med tomatsaus og bacon

Neste
Neste

Halloumisalat