Juletretapas

 

Ingredienser:

Juletre av oster, skinker, oliven, rosmarin og annet deilig snack. Strø over granatepler.

Snømenn av mozzarella, tomat og basilikum.

Skinkeroser bruk et vinglass og legg de lagvis over hverandre, så får du en fin rose.

Varm brie med nøtter, honning, tranebær, granateple og urter.

Småkjeks med ost, honning, bær og timian.

Bacondadler

Focaccia med rosmarin og timian.

Aioli, pesto og oljer.

Bruk frukter som klementin, pære, tranebær, blåbær og bjørnebær.

Et tapasbord med gøyale og dekorative måter å servere på, passer perfekt om du skal invitere venner eller familie i jula! Dette bordet ble så fint og sikkelig gøy å lage, ikke minst var det overraskende enkelt å legge inn det lille ekstra.

Forrige
Forrige

Tagliatelle med kjøttboller

Neste
Neste

Kyllingtaco med feta