Kremet kyllinggryte med chorizo

 

Ingredienser:

  • 2 gulrøtter

  • 1 paprika

  • 1 løk

  • 2 ss soltørkede tomater

  • En hel pølse chorizo

  • 500 g kylling

  • Salt

  • Pepper

  • Paprikakrydder

  • 3 dl fløte

  • 1 pk kremost

  • 1,5 dl kyllingkraft

Fremgangsmåte

Stek først gulrøtter, paprika, løk, soltørkede tomater og chorizo. Sett dette til side og stek kyllingen i samme panne. Krydre kjøttet, og la det steke til nesten ferdig. Tilsett så grønnsaksblandingen, fløte, kremost og kraft. La det putre på svak varme i 15–20 min. 

Serveres med ris eller pasta, bon appetit!

En skikkelig favoritt her i huset! Tipper det blir det hos deg også! 
— Therese Forn
 
Forrige
Forrige

Biffsalat

Neste
Neste

Søtpotetsnack