Bakt bolognese

 

Ingredienser:

  • 1 karbonadedeig

  • 1-2 gulrøtter

  • 1 selleristang

  • 1 løk

  • 3 hvitløksfedd

  • Noen cherrytomater

  • 1 pk hakket tomater

  • 1,5 dl oksekraft

  • 2 ss tomatpuré

  • Ost til topping

  • Spagetti

  • Salt, pepper, basilikum og oregano

Fremgangsmåte

Stek løk, hvitløk, cherrytomat og selleri. Ha i karbonadedeig og stek til den er nesten gjennomstekt. Tilsett kraft, hakkete tomater og tomatpuré. La dette surre i 20–30 minutter på svak varme. Smak til med salt, pepper, basilikum og oregano. Kok pastaen til al dente. Ha pasta i en ildfast form, hell over tomatsausen og topp med ost.

Stekes i ovnen på 200 grader i 10 minutter.

Nyt!

 
Forrige
Forrige

Laks med kremet spinat

Neste
Neste

Pestotagliatelle med kylling og bacon