Coop Nordland

Medlem / Medeier

Kjøpebonusen opptjenes i løpet av året. I slutten av januar settes det opptjente beløpet inn på din medlemskonto. Pengene kan du bruke til hva du vil og hvor du vil. Lar du pengene bli stående på medlemskontoen, får du automatisk renter på dem. Ønsker du å ta ut pengene kan det gjøres på min side på www.coop.no ved hjelp av BankID.

I Coop Nordland garanterer vi 1 % kjøpebonus for 2021, samme sats som for 2020.

 

Medlemsmassen er i stadig vekst, og vi ønsker nye medlemmer velkommen.

Kjøpebonus og gode medlemstilbud er viktig for å rekruttere og beholde medlemmer. Coop har mange gode tilbud til sine medlemmer.  

Blant annet vil Coop Mastercard gi deg 1,5 % ekstra i kjøpebonus på alt du handler i Coop sine butikker, og 0,5 % bonus på alle andre steder(foruten konkurrerende dagligvare- og byggeforretninger), opptil maks bonus på kr. 2.500 pr år.   


Les mer om Coop Mastercard her

 

Les mer om alle Coop sine partnerfordeler her

 

Flere ganger i året sendes det ut medlemstilbud og medlemsinformasjon som blant annet inneholder informasjon om egen handel og opptjent kjøpebonus. I tillegg finnes det mye medlemsrelatert informasjon på www.coop.no. Her kan medlemmer logge seg inn for å kontrollere saldo på konto, medlemskjøp og status på opptjent kjøpebonus, i tillegg til en rekke andre muligheter. Medlemmer som ønsker det kan også motta informasjon via e-post eller sms.