Coop Nordland

Sesongjobb på idylliske Kjerringøy?


Til vår butikk Matkroken Kjerringøy søker vi nå etter serviceinnstilte og arbeidsomme sesongarbeidere. Arbeidstiden vil variere, og vil kunne være både dag, ettermiddag og kveld, i tillegg til helg.

I første omgang søker vi etter 1 sesongarbeider med oppstart i april, og 1 sesongarbeider med oppstart i mai. Fra og med juli måned vil det være ytterligere behov for 2 til sesongarbeidere/ferievikarer.

Søkere må være fylt 18 år og beherske norsk.

Kjerringøy ligger idyllisk til 4 mil nord for Bodø, og er kun en liten fergetur unna. Her finner du kritthvite strender, høye fjell og nydelig midnattssol med lofotveggen i bakgrunnen. Butikken ligger et steinkast unna Kjerringøy handelssted, som er et yndet turiststed med masse besøkende hver sommer.

De vi søker er utadvendte og positive personer som lærer raskt, og som har en god evne til å arbeide selvstendig og strukturert. Videre har du har en god samarbeidsvilje og stor arbeidskapasitet. Vi vektlegger i tillegg personlige egenskaper som fleksibilitet, kreativitet, serviceinnstilling og humør.


Har du spørsmål kontakter du butikksjef Lisa-Cathrin Antonsen på tlf. 91 58 25 00.
Ved behov kan vi være behjelpelig med å finne plass å bo.

Søknad leveres elektronisk via jobbdirekte.no innen 14. april 2017