Coop Nordland

Kafémedarbeider deltid - Focus Café


Til vår kafé Focus Café på Amfi Fauske søker vi nå etter en serviceinnstilt og kundefokusert kafémedarbeider i 40% deltidsstilling. Arbeidstid vil kunne være både dag, ettermiddag og kveld, i tillegg til helg. Det må også påregnes økt tilkalling ved sesong og behov. Er du opptatt av yte god service, og har en interesse for mat? Da er dette midt i blinken for deg!

Hva ser vi etter?
Vi søker engasjerte og positive personer som liker å yte god kundeservice, og med en interesse for matfaget. Du er arbeidslysten og effektiv, og takler et hektisk og krevende arbeidsmiljø. Videre leter vi etter lagspillere som har en god samarbeidsvilje, samtidig som du også må kunne jobbe selvstendig og strukturert. I tillegg verdsetter vi personlige egenskaper som godt humør, initiativ, og fleksibilitet. Søkere må være fylt 18 år og beherske norsk. Erfaring fra lignende arbeid vil være en fordel.

Hva kan du forvente av oss?
Trivelige kollegaer, og en aktiv arbeidshverdag. Vi tilbyr også gode utviklingsmuligheter! I Coop Nordland er vi opptatt av å ta vare på og utvikle våre talenter, dette gjennom blant annet vårt interne ledertreningsprogram, og årlige salg og service kurs. Vi er en trygg arbeidsgiver, og vi tilbyr konkurransedyktig betingelser.Har du spørsmål om stillingen kan du kontakte kafèleder Lisbeth Hansen på tlf. 954 09 119.
Ønsket oppstart: Juli/August

Søknad leveres elektronisk via jobbdirekte.no innen 21. mai 2017