Coop Nordland

Har du Extra-faktoren?


Til vår nye butikk Extra Stormyra søker vi nå etter kundefokuserte og serviceinnstilte butikkmedarbeidere i ulike stillingsprosenter, opptil 100% stilling. Forventet oppstart er mai/juni 2017.

Extra er en lavpriskjede innenfor dagligvare med et stort utvalg til extra lave priser. I tillegg til et bredt matvaresortiment, et stort utvalg ferdigpakket ferskvare og en stor frukt- og grøntavdeling, har Extra-butikkene også en egen faghandelsavdeling. Extra er en kjede i Coop og som har over 350 butikker fordelt over hele landet! Vi vokser oss stadig større og sterkere, og nå er vi på utkikk etter flere dyktige medarbeidere til å bli med på laget!

Hva ser vi etter?
Vi søker engasjerte og positive personer som er ansvarsbevisste og som yter det lille extra! Du må trives med fysisk butikkarbeid, og takle en hektisk og krevende arbeidshverdag. Videre leter vi etter lagspillere som har en god samarbeidsvilje, samtidig som du også må kunne jobbe selvstendig og strukturert. I tillegg verdsetter vi personlige egenskaper som godt humør, initiativ, og fleksibilitet. Søkere må være fylt 18 år og beherske norsk.

Hva kan du forvente av oss?
I Coop Nordland er vi opptatt av å ta vare på og utvikle våre talenter! Vi tilbyr gode utviklingsmuligheter gjennom blant annet vårt interne ledertreningsprogram, og årlige salg og service kurs. Vi er en trygg arbeidsgiver, og vi tilbyr konkurransedyktig betingelser.

Har du Extra-faktoren og har lyst til å være med på vinnerlaget? Da er det akkurat deg vi søker!Ved spørsmål om stillingene, kontakter du driftsleder Hallvard Stensland på tlf. 996 37 555.

Søknad leveres elektronisk via jobbdirekte.no innen 14. mai 2017