Coop Nordland

Har du en interesse for damemote, og brenner for å yte strålende kundeservice?


I mai åpner vi en ny klesbutikk på City Nord i Bodø, og i den anledning søker vi nå etter flere serviceinnstilte og kundefokuserte butikkmedarbeidere i ulike deltidsstillinger. Brandtex er en dansk kjede som selger klær og mote til voksne damer i alle fasonger. Er du best på kundeservice, og vil være med å bygge opp en ny butikk og et nytt konsept i Bodø? Da søker vi deg!


Hva ser vi etter?
Vi søker engasjerte og positive selgere som yter den beste kundeservicen! Du har en interesse for dameklær og mote, og et øye for hva som tar seg godt ut på kunden. Du har alltid kunden i fokus, er ryddig og strukturert og vet hvordan du presenterer en innbydende butikk. Videre leter vi etter lagspillere som har en god samarbeidsvilje, samtidig som du også må kunne jobbe selvstendig. I tillegg verdsetter vi personlige egenskaper som godt humør, initiativ, og fleksibilitet. Søkere må være fylt 18 år og beherske norsk.

Hva kan du forvente av oss?

Spennende og unik mulighet til å være med å bygge opp en ny klesbutikk i Bodø. Gode utviklingsmuligheter – I Coop Nordland er vi opptatt av å ta vare på og utvikle våre interne talenter! Vi er en trygg arbeidsgiver, og vi tilbyr konkurransedyktige betingelser.Har du noen spørsmål, kan du kontakte driftsleder Daniel Andreassen på tlf. 952 87 626.
Det ønskes snarlig tiltredelse.

Søknad leveres elektronisk via jobbdirekte.no innen 10. mai 2017