Coop Nordland

Butikkmedarbeidere helg - Prix Andenes


Til vår butikk Coop Prix Andenes søker vi nå etter flere kundefokuserte og serviceinnstilte butikkmedarbeidere helg. Arbeidstid vil hovedsakelig være annenhver lørdag, og vil kunne være dag, ettermiddag og kveld. Det må også påregnes økt tilkalling ved sesong og behov.


Coop Prix består av nærmere 300 butikker på landsbasis, og er en ledende lavpriskjede i god vekst!
Gjennom enkel og effektiv handel, godt sortiment, lave priser, gode kampanjer og våre fantastiske ansatte skal vi være "Best lokalt". For å levere på dette leter vi nå etter nye butikkmedarbeidere til å bli med på laget!

Hva ser vi etter?
Vi søker engasjerte og positive personer som er ansvarsbevisste og som har kunden i fokus! Du må trives med fysisk butikkarbeid, og takle en hektisk og krevende arbeidshverdag. Videre leter vi etter lagspillere som har en god samarbeidsvilje, samtidig som du også må kunne jobbe selvstendig og strukturert. I tillegg verdsetter vi personlige egenskaper som godt humør, initiativ, og fleksibilitet. Søkere må være fylt 18 år og beherske norsk.

Hva kan du forvente av oss?
I Coop Nordland er vi opptatt av å ta vare på og utvikle våre talenter! Vi tilbyr gode utviklingsmuligheter gjennom blant annet vårt interne ledertreningsprogram, og årlige salg og service kurs. Vi er en trygg arbeidsgiver, og vi tilbyr konkurransedyktig betingelser.Har du noen spørsmål kan du kontakte butikksjef Elisabeth Jensen på tlf. 986 47 681.

Søknad leveres elektronisk via jobbdirekte.no innen 22.mai 2017